NAČRTOVANJE

Zakaj IDAA?

Vsi se gotovo sprašujete od kod ime za blog IDAA. Naj na kratko povzamem dogodivščino izbire imena, kaj je pogojevalo izbiri imena…
No dogodivščina se je pričela kaj hitro po tem, ko sem se odločila da bom imela blog. Snovanju imena so pogojevali sledeči dejavniki kakšno mora biti ime:

JASNO,
KRATKO (imeti mora štiri črke),
RAZUMLJIVO,
PREPROSTO.

Sama sem preprost človek s kratkim imenom, kompliciram pri nepotrebnih rečeh in poenostavim stvari, ki si jih večina izmed nas oteži.

Tako so v ožji izbor prišla sledeča imena:

• IDEA,
• NAAD (Nina arhitecture and design),
• IDAA.

Ime IDAA je sestavljeno iz štirih besed Interior (notranje) Design (oblikovanje) And (in) Architecture (arhitektura). No kot se že iz besed prebere o čem bo na mojem blogu tekla beseda. Moj blog bo namenjen razpravam, nasvetom o notranjem oblikovanju in arhitekturi. Na njem bom delila nasvete kako si polepšati dom, poenostaviti gradnjo, osvežiti stanovanje ali hišo z majhnimi posegi in nenazadnje kako si olajšati bivanje.

Vodilo pisanja je in vedno bo želja pomagati ljudem ustvarjati kvalitetne bivalne pogoje. Bivanje in življenje korakata z roko v roki. Pomembo je, da se zavedamo kakovosti bivalnega okolja in vpliva le tega na naše zdravje. Življenje je le eno, preživimo ga kar se le da kvalitetno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja