IDEJNA ZASNOVA

Storitev je namenjena posameznikom, ki se odločajo za prenovno doma, ali potrebujejo pomoč pri novogradnji. Narejena je po merah posameznika.

Za omenjeno storitev se je primerno odločiti preden začnete z gradnjo ali prenovo. Zajema tudi sheme rušitev.

Ob zaključeni storitvi naročnik prejme tlorise in prereze, na podlagi katerih lahko začne z iskanjem ponudnikov za izdelavo osnovnih instalacij in obišče trgovino s pohištvom.

IDEJNA ZASNOVA

• izdelava posnetka trenutnega stanja (2D)

2-3 najoptimalnejše rešitve (tloris in prerez)

• v kolikor gre za prenovo tudi shemo rušitev

• ene korekture, ki temeljijo na informacijah uporabnika

kolaž barvnih kombinacij

shemo priporočljivega pohištva

idejna_zasnova_1
idejna_zasnova_2
idejna_zasnova_3

Previous
Next

OSNOVNA ČASOVNICA

* Storitev idejne zasnove je opravljena v 2-3 tednih. Pridržujem si pravice, da vas obvestim v kolikor se čas opravljane storitve podaljša. Natančen časovni okvir opravljene storitve prejmete, ko poravnate avansni račun. Hitrost rešitve je odvisna tudi od hitrosti posredovanih informacij, ki so potrebne za načrtovanje.

CENIK

do 25 m2        …………………………………..    od 200 €*
25 – 45 m2     …………………………………..    od 300 €*
45 – 60 m2     ……………………………………   od 425 €*
60 – 120 m2   ……………………………………   od 825 €*
120 – 180 m2 ……………………………………. od 1000€*
nad 180 m2   ………………………………..  po dogovoru

*DDV ni vključen v ceno

Garancija za storitve

Ali ste navdušeni nad videnim, niste pa najbolj prepričani v online storitev, kakovost le te in sam potek?

Svoje delo opravljam z največjim veseljem, predano in profesionalno. Prisegam na odgovornost in točnost. Trudim se, da po zaključenem projektu stranke končno rešitev prelistajo z največjim veseljem, olajšanjem in navdušenjem. Predvsem pa je pomembno, da se po videnem znajdete v prostoru in vam je le ta pisan na kožo. Za dosego tega cilja sem pripravljena na dogovore in prilagoditve v primeru neprijetnosti. Obljubim, da bom dala vse od sebe. Če pa iz nekega razloga želite prekiniti sodelovanje z mano, ko projekt že poteka, se vam vrne sorazmerni delež glede na že opravljeno delo.

V kolikor vas obdajajo vprašanja in pomisleki glede online storitve svetovanja notranjega oblikovnanja in arhitekture, vas vljudno naprošam, da me o tem obvestite. Z veseljem bom odgovorila v najkrajšem možnem času.