VIZUALIZACIJA

Storitev je namenjena posameznikom, ki poleg idejne zasnove potrebujejo 3D vizualizacijo prostora (računalniško izdelane slike predvidenega stanja).

Ob zaključeni storitvi prejmete tudi tehnične sheme in vizualizacijo bivalnih površin, ki vas s pomočjo slik in materialov popeljejo skozi vaš bodoči dom. 

VIZUALIZACIJA

• izdelava posnetka trenutnega stanja (2D)

2-3 najoptimalnejše rešitve (tloris in prerez)

• v kolikor gre za prenovo tudi shemo rušitev 

• ene korekture, ki temeljijo na informacijah uporabnika

kolaž barvnih kombinacij

3D vizualizacija potrjene idejne zasnove

shemo priporočljivega pohištva in materialov

vizualizacija_1
vizualizacija_2
vizualizacija_5

Previous
Next

OSNOVNA ČASOVNICA​

* Storitev vizualizacije je opravljena v 3-4 tedne. Pridržujem si pravice, da vas obvestim v kolikor se čas opravljane storitve podaljša. Natančen časovni okvir opravljene storitve prejmete, ko poravnate avansni račun. Hitrost rešitve je odvisna tudi od hitrosti posredovanih informacij, ki so potrebne za načrtovanje. 

CENIK

do 25 m2        ……………………………………   od 400 €*
25 – 45 m2     ……………………………………   od 700 €*
45 – 60 m2     …………………………………….   od 900 €
60 – 120 m2   ………………………………….   od 1750 €*
120 – 180 m2 ……………………………………. od 2500€*
nad 180 m2   ……………………………….  po dogovoru

*DDV ni vključen v ceno

Garancija za storitve

Ali ste navdušeni nad videnim, niste pa najbolj prepričani v online storitev, kakovost le te in sam potek? 

Svoje delo opravljam z največjim veseljem, predano in profesionalno. Prisegam na odgovornost in točnost. Trudim se, da po zaključenem projektu stranke končno rešitev prelistajo z največjim veseljem, olajšanjem in navdušenjem. Predvsem pa je pomembno, da se po videnem znajdete v prostoru in vam je le ta pisan na kožo. Za dosego tega cilja sem pripravljena na dogovore in prilagoditve v primeru neprijetnosti. Obljubim, da bom dala vse od sebe. Če pa iz nekega razloga želite prekiniti sodelovanje z mano, ko projekt že poteka, se vam vrne sorazmerni delež glede na že opravljeno delo.

V kolikor vas obdajajo vprašanja in pomisleki glede online storitve svetovanja notranjega oblikovnanja in arhitekture, vas vljudno naprošam, da me o tem obvestite. Z veseljem bom odgovorila v najkrajšem možnem času.