O MENI

S ponosom lahko povem, da sem magistrica inženirka arhitekture. Magistrirala sem na ljubljanski Fakulteti za arhitekturo. Za izbiro študija sem se navdušila že kot majhna deklica. Krivo je bilo tudi to, da sem prisostvovala pri gradnji našega doma in tako rekoč videla že kot petletna deklica čare in težave pri gradnji. Svojo strast sem nadaljevala z zbiranjem člankov in revij na temo notranjega oblikovana, oblikovanja in arhitekture. Pika na i pa je bil sprejem na Fakulteto za arhitekturo. Tekom študija in dela, ki sem ga opravljala poleg študija, sem se začela zavedati problema arhitekture in notranjega oblikovanja pri nas. Istočasno sem se spoznala s težavami samograditeljstva ter pomanjkanjem osveščenosti o arhitekturi in projektiranju bivalnih površin. 

Ker sem dobivala pogosta vprašanja kako se česa lotiti, na kaj biti pozoren v času opremljanja in načrtovanja sem se odločila, da začnem kreirati svoj blog. Hudič nasvetov se skriva v detajlih.

Z vami bom delila praktične in malo manj praktične nasvete, primere iz prakse in svoje projekte. Idej za načrtovanje je veliko, včasih jih stresem z rokava, spet drugič šele po tehtnem premisleku. V kolikor iščete strokovne nasvete in mnenje jih zagotovo najdete na blogu IDAA.

V kolikor vas poleg branja objav še vedno čevelj žuli in potrebujete pomoč pri reševanju vaših prostorskih izzivov me lahko kontaktirate na nina@idaa.si

Kako vam lahko pomagam?

  • načrtovanje notranje opreme,
  • konstruktivno mnenje,
  • svetovanje na objektu,
  • online svetovanje,
  • delavnice,
  • pomoč pri izbiri materiala in pohištva.

Še premišljuješ? Ne odlašaj in me kontaktiraj na nina@idaa

IDAA, Nina Vodopivec s.p.
Brje 90
5263 Dobravlje