POVPRAŠAJ ARHITEKTA

Kot nalašč za vse, ki načrtujete objekt. Izdelane imate že tlorise in prereze objekta, niste pa še ravno prepričani, da je to to.

Namenjena je posameznikom, ki so v fazi načrtovanja novogradnje ali rekonstrukcije obstoječega objekta. V času načrtovanja pa se znajdejo pred dilemami čez katere ne zmorejo sami. Sama tukaj vstopim kot strokovnjak, ki poda drugo mnenje in poskuša s čim manj posegi iz prostora iztržiti maksimalno. Temeljito se posvetim projektu, pregledam obstoječe stanje in predlagam izboljšave.

Od vas pričakujem, da mi posredjete IZP ali projekt za DGD.

Priporočljivo je, da se za to storitev odločite pred pridobljenim GD, v času IZP.

POVPRAŠAJ ARHITEKTA

temeljit pregled predvidenih načrtov

konstruktiven intervju z uporabniki (pomemben za podajanje pravih rešitev)

ene korekture, ki temeljijo na informacijah uporabnika

praktične nasvete v izogib nevšečnostim pri gradnji

• sheme in skice predvidenih optimalnejših rešitev

strukturirano podano mnenje za vsak prostor posebej.

drugo_mnenje_stanovanje
drugo_mnenje_opis

Previous
Next

OSNOVNA ČASOVNICA​

* Storitev povprašaj arhitekta je opravljena v 7-10 dneh. Pridržujem si pravice, da vas obvestim v kolikor se čas opravljene storitve podaljša. Natančen časovni okvir opravljene storitve prejmete, ko poravnate avansni račun.

CENIK

do 25 m2        ……………………………………..    od 30€*
25 – 45 m2     ……………………………………..    od 50€*
45 – 60 m2     ……………………………………..    od 60€*
60 – 120 m2   ……………………………………..    od 80€*
120 – 180 m2 ……………………………………..  od 100€*
nad 180 m2   ………………………………..  po dogovoru

*DDV ni vključen v ceno

Garancija za storitve

Ali ste navdušeni nad videnim, niste pa najbolj prepričani v online storitev, kakovost le te in sam potek?

Svoje delo opravljam z največjim veseljem, predano in profesionalno. Prisegam na odgovornost in točnost. Trudim se, da po zaključenem projektu stranke končno rešitev prelistajo z največjim veseljem, olajšanjem in navdušenjem. Predvsem pa je pomembno, da se po videnem znajdete v prostoru in vam je le ta pisan na kožo. Za dosego tega cilja sem pripravljena na dogovore in prilagoditve v primeru neprijetnosti. Obljubim, da bom dala vse od sebe. Če pa iz nekega razloga želite prekiniti sodelovanje z mano, ko projekt že poteka, se vam vrne sorazmerni delež glede na že opravljeno delo.

V kolikor vas obdajajo vprašanja in pomisleki glede online storitve svetovanja notranjega oblikovnanja in arhitekture, vas vljudno naprošam, da me o tem obvestite. Z veseljem bom odgovorila v najkrajšem možnem času.