STORITVE

Vaši izzivi in moje znanje so zagotovilo za odlično rešitev vašega bivalnega ugodja.

Projektiranje je moja strast. V tem delu uživam. Največje zadovoljstvo mi vsekakor predstavlja zadovoljna stranka. Ker živimo v svetu, kjer je polno nepredvidljivih dnevnih situacij je online storitev vsekakor nekaj, kar lahko olajša marsikatero oteženo delovno nalogo. Zakaj torej izbrati ONLINE SVETOVANJE

Časovno neodvisno​

Stvari lahko rešujemo iz drugega kontinenta. Za sodelovanje se lahko dogovarjamo v popoldanskih, večernih urah. Vaš delovni proces in dnevne rutine pa so pri tem neovirane in potekajo po ustaljenih tirnicah.

Krajevno neodvisno​

Svetovanje lahko opravljamo neglede na to ali ste službeno odsotni v tujini, ali živite v tujini in si urejate objekt v Sloveniji.

Zasebnost

Ohranja se vaša zasebnost, neznanci ne ustopajo v vaš privaten prostor, dom. Priporočjivo je posredovati fotografije prostora, ki se ga načrtuje, ni pa to obveza.

Hitrost

Online storitev je lahko bistveno hitrejša, zaradi prostorske in časovne neodvisnosti. Zaradi lažjega in hitrejšega komuniciranja je rešitev mogoče pričakovati že v 14 dneh. 

Postopek načrotvanja je zelo enostaven in hiter. Za storitev se lahko oglasite že danes. Povratne informacije pa prejmete v roku 24 ur. Svetovanje poteka v štirih korakih.