STORITVE

A si se znašel v zagati in ne znaš naprej? Imaš težavo kako načrtovati svojo kuhinjo? Ti nikakor ni razumljivo kako boš v 150 cm širok hodnik postavil garderobno omaro in pri tem ne oviral svetlobe v prostor? Imaš ideje, a ne veš kako jih vnesti v prostor? Ti predstava odnosov med pohištvom in prehodnim prostorom predstavlja težavo?


POVPRAŠAJ ARHITEKTA


IDEJNA ZASNOVA


VIZUALIZACIJA


NAČRT ZA IZVEDBO

Projektiranje je moja strast. V tem delu uživam. Največje zadovoljstvo mi vsekakor predstavlja zadovoljna stranka. Ker živimo v svetu, kjer je polno nepredvidljivih dnevnih situacij je online storitev vsekakor nekaj, kar lahko olajša marsikatero oteženo delovno nalogo. Zakaj torej izbrati ONLINE SVETOVANJE?

Časovno neodvisno​

Stvari lahko rešujemo iz drugega kontinenta. Za sodelovanje se lahko dogovarjamo v popoldanskih, večernih urah. Vaš delovni proces in dnevne rutine pa so pri tem neovirane in potekajo po ustaljenih tirnicah.

Krajevno neodvisno​

Svetovanje lahko opravljamo neglede na to ali ste službeno odsotni v tujini, ali živite v tujini in si urejate objekt v Sloveniji.

Zasebnost

Ohranja se vaša zasebnost,  neznanci ne vstopajo v vaš osebni prostor, dom. Priporočjivo je posredovati fotografije prostora, ki se ga načrtuje, ni pa to obveza.

Hitrost

Online storitev je lahko bistveno hitrejša, zaradi prostorske in časovne neodvisnosti. Zaradi lažjega in hitrejšega komuniciranja je rešitev mogoče pričakovati že v 14 dneh.

Postopek načrtovanja je zelo enostaven in hiter. Za storitev se lahko oglasite že danes, povratne informacije pa prejmete v roku 24 ur. Svetovanje poteka v štirih korakih.


POSTOPEK NAČRTOVANJA