POSTOPEK NAČRTOVANJA

Postopek načrtovanja je zelo enostaven in hiter. Za storitev se lahko oglasite že danes, povratne informacije pa prejmete v roku 24 ur. Svetovanje poteka v štirih korakih.  

IZBERI STORITEV​

Za začetek izberete svoj paket. Pozorno si preberite opise posameznih paketov. Paket drugo mnenje vsebuje podajanje mnenja na že načrtovan obstoječi tloris, osnovna storitev zajema 2D rešitev, v napredno storitev so vključene 3D vizualizacije. V all in storitvi pa najdete vse potrebno za izvedbo projekta.

POSREDUJ INFORMACIJE​

Na mail: nina@idaa.si mi posredujte dimenzije objekta, prostora, stanovanja. V kolikor gre za podajanje drugega mnenja, je potrebno načrte poslati z osnovnimi gabariti. Zadostuje idejna zasnova, ki je bila temelj za pridobivanje mnenj oz. načrti s katerimi pridobivate gradbeno dovoljenje. V kolikor želite, da vam izrišem tloris sobe, stanovanja, zanj pa že imate načrt v dwg formatu mi posredujete dwg. V kolikor pa dimenzij prostora še nimate v digitalni obliki, ne belite si glave, kontaktirajte me na nina@idaa.si in prejeli boste informacije kako začeti z izmero prostora, na kaj biti pozorni….Pri naročilu projekta boste dobili navodila za merjenje prostora skupaj s kontrolnim seznamom in tiskalno mrežo za risanje. Brez skrbi, morda se boste zabavali!

KOMUNIKACIJA​

Potopim se globoko v oblikovanje različnih konceptov, ki bi lahko prinesli najboljše rešitve za vas in vaš prostor. Ta del postopka se lahko razlikuje in je odvisen od velikosti paketa.

Ko prejmete prve povratne informacije o rešitvah tlorisa, izberete koncept, ki vam najbolj ustreza (lahko je tudi kombinacija elementov iz različnih konceptov) in dodate komentarje.

Glede na vaše povratne informacije dopolnjujem tloris

REŠITEV

Na koncu prejmete e-poštno sporočilo s končnimi rešitvami – končnim tlorisom, rušilno-konstrukcijsko shemo, shemo talnih oblog, shemo pohištva in armatur, shemo električnih in vodovodnih pozicij, oblikovalno ploščo in 3D vizualizacijo, vse v PDF obliki. Vsebina e-pošte je odvisna od paketa, ki ga izberete.

Garancija za storitve

Ali ste navdušeni nad videnim, niste pa najbolj prepričani v online storitev, kakovost le te in sam potek? 

Svoje delo opravljam z največjim veseljem, predano in profesionalno. Prisegam na odgovornost in točnost. Trudim se, da po zaključenem projektu stranke končno rešitev prelistajo z največjim veseljem, olajšanjem in navdušenjem. Predvsem pa je pomembno, da se po videnem znajdete v prostoru in vam je le ta pisan na kožo. Za dosego tega cilja sem pripravljena na dogovore in prilagoditve v primeru neprijetnosti. Obljubim, da bom dala vse od sebe. Če pa iz nekega razloga želite prekiniti sodelovanje z mano, ko projekt že poteka, se vam vrne sorazmerni delež glede na že opravljeno delo.

V kolikor vas obdajajo vprašanja in pomisleki glede online storitve svetovanja notranjega oblikovnanja in arhitekture, vas vljudno naprošam, da me o tem obvestite. Z veseljem bom odgovorila v najkrajšem možnem času.